DA LI GA PREPOZNAJETE, AKO DA ZOVITE POLICIJU: Beograđanin dolijao, glumio policajca na Ibarskoj magistrali i naplaćivao vozačima kazne

DA LI GA PREPOZNAJETE, AKO DA ZOVITE POLICIJU: Beograđanin dolijao, glumio policajca na Ibarskoj magistrali i naplaćivao vozačima kazne

Foto: MUP Srbije


Beogradska policija uhapsila je muškarca sa inicijalima D.T. (40) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

Osumnjičeni se tereti da je, upravljajući vozilom „audi Q7“ sa svetlosnom signalizacijom plavo-crvene boje, takozvanim blinkerima, na auto-putu, Ibarskoj magistrali i drugim magistralnim putevima zaustavljao učesnike u saobraćaju.

Od njih je zatim, predstavljajući se kao policajac, uzimao novac za navodno izvršene prekršaje.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla 11 pištolja, 9 pušaka, pet legitimacija koje podsećaju na policijske, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera i tri dvogleda.

Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vatrenom oružju, ili vazdušnim i gasnim puškama i pištoljima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pozivaju se građani koji prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, da se jave na broj telefona 011/279-74-65 ili lično u PU za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana 107.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar