DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE NA DIVČIBARIMA U KOJOJ JE POGINUO DEČAK, A DVE DVOJČICE POVREĐENE: Vodič panično mahao vozaču da ne pokosi kolonu dece, on nije zakočio

DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE NA DIVČIBARIMA U KOJOJ JE POGINUO DEČAK, A DVE DVOJČICE POVREĐENE: Vodič panično mahao vozaču da ne pokosi kolonu dece, on nije zakočio


“Učiteljica je bila na početku kolone, a na začelju vodič, koji je video da pravo ka koloni mališana juri automobil koji nije smanjivao brzinu. Vodič mu je mahao da stane, ali vozač nije video ni njega, ni decu.”

Ovako pričaju očevici užasne saobraćajne nesreće koja se oko 10.15 jutros dogodila na Divčibarama, kada je automobil “tojota” udario u grupu dece dok su prelazila ulicu i usmrtio devetogodišnjeg dečaka A. D. Nesrećni dečak je odmah preminuo, a u udesu su lakše povređene dve devojčice, T. S. (10) i V. T. (10), i njima se lekarska pomoć ukazuje u bolnici u Valjevu.

Kako saznaje Blic, kolona učenika trećeg razreda osnovne škole prelazila je ulicu. Kada je već više od pola kolone prešlo na drugu stranu Valjevske ulice, na njih je naletela “tojota” beogradske registracije, koju je vozio V. V. (43).

Do stravičnog udesa je došlo u neposrednoj blizini hotela “Pepa”, u kojem su deca bila smeštena.

Učenici subotičke osnovne škole su danas trebalo da se vrate kućama sa rekrativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

Zasad nije zvanično utvrđeno da li vozač “tojote” iz nekog razloga nije video decu, ili nije uspeo da zakoči zbog kvara.

On je uhapšen na licu mesta, saopštio je MUP.

– V. V. je uhapšen na licu mesta zbog postojanja sumnje da je učinio krivično delo teško telo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu – saopštio je MUP.

NE PROPUSTITE:

DESETOGODIŠNJI DEČAK POGINUO, DVE DEVOJČICE POVREĐENE NA DIVČIBARAMA: Uhapšen vozač koji je naleteo na grupu dece

TRAGEDIJA NA DIVČIBARIMA: Autombil udario grupu dece dok su prelazila ulicu, poginuo desetogodišnji dečak

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar