DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV POLICAJKE: Izazvala udes u Zemunu, naduvala 2,2 promila i pobegla iz stanice

DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV POLICAJKE: Izazvala udes u Zemunu, naduvala 2,2 promila i pobegla iz stanice

Foto: YouTube screenshot


Saobraćajna nesreća koju je izazvala policajka u Zemunu, kada je pre nekoliko večeri kolima udarila u jedno taksi vozilo nanevši mu manju materijalnu štetu, bila bi kao i svaki drugi manji udes, da alko-test nije pokazao da je policajka bila potpuno pijana.

Ne samo što je prilikom merenja alkohola u krvi policajka naduvala čak 2,2 promila, već je i pobegla iz policijske stanice gde je bila na trežnjenju, zbog čega bi mogla da ostane bez posla.
Kako piše “Blic”, taksista je nakon udesa pokušao da se dogovori sa policajkom oko naplate štete bez zvanja policije, međutim, ona je bila potpuno dezorijentisana.

Alko-testom je utvrđeno da je taksista bio trezan, dok su saobraćajci svoju koleginicu koja je izazvala udes, sa 2,2 promila alkohola u krvi, odveli u dežurnu službu na trežnjenje.

– Kada su ujutru došli policajci da je puste sa trežnjenja ponovo su ostali u šoku. Njihove koleginice nije bilo nigde. Nisu mogli da je dobiju na telefon, jer ga je ugasila, a ubrzo zatim do njih je došla vest da je izvadila bolovanje – kaže za “Blic” neimenovani izvor.

Kako list navodi, protiv policajke biće pokrenut disciplinski postupak, ali i podignuta prekršajna prijava zbog izazivanja udesa u alkoholisanom stanju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar