DOGOVOR S METKOM: Za stolom u Atini

DOGOVOR S METKOM: Za stolom u Atini


Atina, subota, 19. januar. U restoranu “Voskopoula” pored otvorenog kamina sede Ilija Dedović, jedan od vođa škaljarskog klana, i Stevanž Stamatović, vođa zagoričkog klana. Sa njima su supruge Andrea Dedović i Mileva Stamatović, kao i dvoje dece, dečak i devojčica. Jedu jagnjetinu, piju pivo. U restoranu je još 20 gostiju.

Tačno u 18.30 sati u “Voskopoulu” ulaze četvorica muškaraca, sa maramama preko usta. Kreću ka njihovom stolu. Ne gledaju ni levo, ni desno. Samo pravo. Dedović i Stamatović su odmah ustali sa stolica. Da usmere napad na njih i spasu žene i decu. Tek pred njima napadači su izvadili oružje i zapucali… Posle minut su izašli napolje, lagano, nijedan nije ni potrčao…

Tačno četiri nedelje posle dvostrukog ubistva, u isto vreme, u 18.30 sati, u restoran je ušla novinarka “Ekspresa”. O tome šta se dešavalo u restoranu u vreme ubistva, kako su izgledale ubice i šta se dešavalo neposredno posle ubistava, čitajte u dodatku o brejkingu u novom broju Ekspresa koji je već na kioscima.

Ekspres199

Ekspres. Drugačiji ugao.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar