Dok je šabački makro prao pare na Kipru, tata i mama su imali specijalne zadatke

Dok je šabački makro prao pare na Kipru, tata i mama su imali specijalne zadatke

Shutterstock


Mihailo Maksimović, šabački makro koji je u Beogradu vodio lanac elitne prostitucije, kako je “Ekspres” već objavio samo za poslednjih šest meseci zaradio je pola miliona evra.

“Novac je prao na Kipru. Često je putovao tamo, i to zbog, kako se pretpostavlja, kupovine nekretnina. Na taj način je prao novac zarađen od organizovanja lanca elitne prostitucije, u kome su bile mnoge starlete i rijaliti zvezde, ali i obične devojke, koje nisu poznate u javnosti”, kaže za “Ekspres” izvor uključen u istragu, koja je protiv Maksimovića pokrenuta krajem februara, kada je uhapšen.
Nakon toga uhapšen je i njegov brat Dušan Milenković, a zatim i dve devojke, koje su odlučile da svedoče protiv Maksimovića.
Izvor “Ekspresa” otkriva da su u posao elitne prostitucije bili uključeni i roditelji uhapšenog Maksimovića.
“Svaki put kada je Mahailo išao na Kipar, njegovi tata i mama su imali specijalni zadatak. Mama je vodila evidenciju o uslugama koje su pružale devojke, a tata je išao da uzima novac od klijenta”, kaže naš izvor.
On navodi i da će Maksimovićevi roditelji uskoro biti pozvani na saslušanje.
Maksimović je inače bio hapšen i 2014. zbog organizovanja prostitucije, ali je tada kažnjen uslovom i novčanom kaznom od 120.000 dinara.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar