DVOJICA NAVIJAČA IZ KRALJEVA UHAPŠENA U ČEŠKOJ: Išarali zgradu pumpe, pokrali piće i plišane igrače vrednosti 1.200 evra

DVOJICA NAVIJAČA IZ KRALJEVA UHAPŠENA U ČEŠKOJ: Išarali zgradu pumpe, pokrali piće i plišane igrače vrednosti 1.200 evra


Češka policija privela je danas dvojicu srpskih državljana iz grupe navijača iz Kraljeva zbog vandalizma.

Oni su na benzinskoj pumpi na autoputu kraj Brna na jugu Češke sprejem išarali zgradu pumpe, a u prodavnici ukrali piće i plišane igračke u vrednosti od oko 1.200 evra, javlja češki tabloid Blesk.

“Jedan od stranaca je sprejem išarao zid, drugi se upustio u sitnu krađu. Policija vodi istragu i tek će odrediti kategoriju prestupa”, kazao je za Blesk portparol policije Jan Danjek.

Prema informacijama lista, reč je o košarkaškim navijačima iz Kraljeva, čiji autobus se jutros zaustavio na benzinskoj pumpi na početku glavnog češkog ;autoputa D1 koji spaja Brno i južne granice zemlje sa Pragom u Centralnoj Češkoj.

Dok su neki izašli da se osveže i protegnu noge, drugi su ušli u radnju na benziskoj pumpi i kupovali piće, plišane igračke, sitne predmete, ali neki od njih bez namere da plate robu vrednu do 1.200 evra.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar