EKSPLOZIJA KOD ZVEZDINOG STADIONA: U Ljutice Bogdana raznet džip koji je vozila voditeljka ” Zadruge” Dušica Jakovljević

EKSPLOZIJA KOD ZVEZDINOG STADIONA: U Ljutice Bogdana raznet džip koji je vozila voditeljka ” Zadruge” Dušica Jakovljević


U Beogradu je jutros u ulici Ljutice Bogdana ispred zgrade broj dva eksplodirao automobil, a od siline eksplozije na toj i susednim zgradama popucala su stakla.

Kako su agenciji Beta rekli očevidci, automobil je eksplodirao na parkingu oko 8.30 sati, a povredjenih nije bilo.

“Bilo je strašno, šteta je ogromna, sva stakla na prozorima su pucala”, rekla je stanarka zgrade u Ulici Ljutice Bogdana.

eksplozija, džip, dušica jakovljević, Foto Beta

 

U policiji Agenciji Beta nisu mogli da daju više detalja, a uviđaj je u toku.

U Hitnoj pomoći su naveli da su uzakazli pomoć samo jednoj ženi zbog pretrpljenog šoka.

Kako javljaju beogradski mediji, džip koji je raznet vozila je popularna voditeljka rijalitija Zadruga Dušica Jakovljević.

Tako Blic, je objavio informaciju da je džip koji je jutros eksplodirao u vlasništvu je Beograđanina D. M., a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica A. za koga se veruje da je on bio meta napada.

On se, prema saznanjima Blica, na neko vreme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje. Dečko voditeljke je inače bio i na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar