FATALNA PLAVUŠA MUCALA NA POLIGRAFU: Ljubavniku otvorila vrata da ubije njenog muža

FATALNA PLAVUŠA MUCALA NA POLIGRAFU: Ljubavniku otvorila vrata da ubije njenog muža

foto: ilustracija


Ubistvo Nemanje Grčića (37), bliskog klanu Alena Kurine vojvođanskog narko-bosa, za koje se u prvi mah pretpostavilo da je deo mafijaškog obračuna, policiju je dovelo do neverevatnog otkrića. Iza zločina, kako je do sada utvrđeno, stoji njegova supruga Danijela Đilasović (43) i njen ljubavnik Zoran Dimić (52), koji se nalazio na zatvorskom vikendu.

Grčić je ubijen u četvrtak oko 22 sata u vikend-naselju Oborac kod Vrdnika, gde su on i supruga dva dana ranije iznajmili brvnaru.

Kobnog četvrtka uveče, iz kolibe su su čuli Danijeli pozivi u pomoć, a onda su stigle ekipe Hitne pomoći i policije, koje su zatekle Grčića ubijenog.

U izjavi policiji, Danijela je tvrdila da je nepoznati muškarac, maskiran kačketom upao u njihov apartman, nju odgurnuo, a Grčića nakon svađe upucao.

Međutim, iskusnim policajcima nije promaklo da Danijela ne izgledala ožalošćeno, zbog čega je poligrafski testirana, a rezultati su ukazivali na eventualnu njenu umešanost u zločin.

Istraga je, umesto u pravcu mafijaškog zločina, tako usmerena na Danijelu, a dalje su se stvari odvijale kao na filmskoj traci.

Utvrđen je da je Danijela imala ljubavnika Zorana Dimića, koji se u momentu zločina nalazio na zatvorskom vikendu.

Usledilo je hapšenje i Danijele i Zorana, a dalja istraga bi trebalo da otkrije sve detalje Grčićeve likvidacije.

Za sada je poznato da je Danijela javila ljubavniku gde se ona i suprug nalaze. Inače, ona je duže vreme govorila ljubavniku da će se razvesti, ali to nije učinila.

Ono što još nije utvrđeno je da li je i kakvu ulogu Danijela imala u samom zločinu, da li je znala da će ljubavnik doći i da li mu je namerno ostavila otvorena vrata brvnare kako bi mogao da uđe bez problema i praktično iznenadi Grčića, koji je u tom trenutku ležao na kauču i gledao televizor.

Prema krivičnoj prijavi, ona se tereti za pomaganje Dimiću u ubistvu njenog muža.

Danijela Đilasović inače je vlasnica jednog privatnog vrtića u Beogradu, kao i frizerskog salona, a pre braka s Grčićem bila je udata.

Iz prvog braka ima sina, a sa ubijenim Nemanjom, sa kojim je počela vezu dok je još bila sa prvim mužem  je dobila dvoje dece.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar