(FOTO) SPALJENO VIŠE OD TONE NARKOTIKA: U peći izgorela marihuana


U narednom periodu biće spaljene još četiri tone narkotika, sukcesivno, zbog ograničenja da se u jednom satu može uništiti 150 kilograma droge

U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu uništeno je 1.160 kilograma narkotika koje je policija  zaplenila u prethodnom periodu.

Direktor policije Vladimir Rebić, koji je prisustvovao spaljivanju narkotika, precizirao je da među uništenom drogom preovlađuju marihuana i heroin.

droga 3

Rebić je najavio da će u narednom periodu biti spaljene još četiri tone narkotika, sukcesivno, zbog ograničenja da se u jednom satu može uništiti 150 kilograma droge.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo unutrašnjih poslova na ovaj način jasno i transparentno je pokazalo gde završava droga koju je srpska policija zaplenila u uspešnim akcijama.

droga 4

– U prethodne tri godine, srpska policija oduzela je više od 10 tona različitih vrsta narkotika, čime smo pokazali nameru i posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova da se uhvati u koštac sa ovom vrstom kriminala i da smanji, na najmanju moguću meru, mogućnost da građani, pre svega najmlađa populacija, dođu  u dodir sa drogom, naglasio je direktor policije.

droga 2

Rebić je dodao da će Ministarstvo i u narednom periodu nastaviti intenzivnu borbu protiv trgovine narkoticima, kao i saradnju sa drugim bezbednosnim službama, pre svega Bezbednosno informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima.

Uništavanju droge, pored pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, prisustvovali su članovi Komisije za praćenje postupka uništavanja oduzetih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, predstavnici javnih tužilaštva i sudova, kao i predstavnici „Elektroprivrede Srbije“.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar