JOŠ JEDNA LIKVIDACIJA U BEOGRADU: Ubijen Vlada Pop, saradnik Luke Bojovića

JOŠ JEDNA LIKVIDACIJA U BEOGRADU: Ubijen Vlada Pop, saradnik Luke Bojovića


U jednom kafiću na Zvezdari u Beogradu sinoć je ubijen Vladimir Popović (43), javila je TV N1.U pucnjavi je u nogu ranjen jedan 23-godišnjak koji je bio u kafiću, i prenet je u Urgentni centar.
N1 saznaje da su dvojica maskiranih muškaraca ušla u kafić i iz automatskog oružja ispalila više hitaca u Popovića.

Napadači su potom pobegli automobilom marke “audi”.

Policija je proglasila akciju “Vihor” i traga za osumnjičenima, javila je N1.
Beogradski dnevni list “Blic” na sajtu pod naslovom “Likvidacija u Beogradu – Ubijen Vlada Pop, saradnik Luke Bojovića”, piše da je “Vlada Popović… bio vlasnik kazina ‘Havana’ i hapšen je zbog iznude 110.000 evra prošle godine u januaru”.

“Popović je, po operativnim policijskim saznanjima, bio blizak saradnik Luke Bojovića”, piše list.

Luka Bojović je bivši pripadnik “Srpske dobrovoljačke garde” i saradnik ubijenog Željka Ražnatovića – Arkana. Od septembra 2010. godine je na poternici policije Srbije koja ga tereti za organizovanje nekoliko ubistava, a potom je bio i na poternici Interpola. Uhapšen je u Španiji 9. februara 2012. godine.
Tužilaštvo za organizovani kriminal koje je podiglo optužnicu protiv Bojovića 2010. godine navodi da je on došao na čelo “Zemunskog klana” po ubistvu Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića koji su do tada bili vođe, a po navodima Tužilaštva, Popović je svoju moć učvrstio posle hapšenja Milorada Ulemeka – Legije.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar