JUGOM NALETEO NA POLICAJCA U NOVOM MILOŠEVU: Uhapšen odbegli vozač

JUGOM NALETEO NA POLICAJCA U NOVOM MILOŠEVU: Uhapšen odbegli vozač


Zrenjaninska policija uhapsila je M.E.E. (20) iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da je u martu naleteo “jugom” na policajca, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Kako je saopšteno iz zrenjaninske policije, nezgoda se dogodila prilikom kontrole saobraćaja u Novom Miloševu, a policajac je tom prilikom zadobio lake telesne povrede.

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepružanje pomoći licu povredjenom u saobraćajnoj nezgodi i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden tužiocu.

Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) osudio je ranije danas ovaj napad na saobraćajnog policajca i saopštio da očekuje najstrožu kaznu koja je za takvo krivično delo predvidjena.  Saobraćajni policajac Ištvan P. (46) prilikom redovne kontrole saobraćaja pokušao je da zaustavi automobil na šta se vozač oglušio, vozilo je udarilo policajca koji je tada zadobio teške telesne povrede, dok je vozač Milojko Erić (20) ubrzo priveden, naveo je NPSS.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar