Jugom prešao na levu stranu puta, jedan poginuo, dvoje povređeno

Jugom prešao na levu stranu puta, jedan poginuo, dvoje povređeno


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu podneće krivičnu prijavu protiv 32. godišnjeg muškarca sa područja opštine Knić, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Sumnja se da je on, sinoć, oko 22 sata, izazvao saobraćajnu nesreću u mestu Ljubić kod Knića, u kojoj su učestvovala tri vozila i u kojoj je poginuo 53. godišnji muškarac sa područja ove opštine, dok su dve osobe povređene.

Povezane vesti – “PLAŠI SE ZA ŽIVOT”: Kapetan Dragan na odeljenju sa teškim zatvorenicima

On je, kako se sumnja, upravljajući putničkim vozilom ”jugo”, smerom od Kraljeva prema Kragujevcu, prešao na levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa vozilima ”opel zafira” i ”opel korsa”, koja su nailazila iz suprotnog smera.

Putnik u ”jugu” (53) podlegao je povredama na licu mesta, vozač ovog vozila zadobio je teške telesne povrede i zadržan je na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je vozač ”opel korse” (34) iz Kragujevca zadobio lake povrede.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u prisustvu pripadnika saobraćajne policije Policijske uprave u Kragujevcu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar