KARAMBOL U NIŠU: Muškarac naduvao dva promila, a onda je njegova supruga pijana sela za volan i napravila sudar

KARAMBOL U NIŠU: Muškarac naduvao dva promila, a onda je njegova supruga pijana sela za volan i napravila sudar

Foto: YouTube screenshot


Jedan Nišlija (45) i njegova supruga (45) privedeni su u razmaku od samo pola časa i zadržani u prostorijama policije na trežnjenju jer su vozili porodični automobil marke „seat“ u pijanom stanju, piše Blic.

Oni su prilikom kontrole saobraćajaca imali u krvi alkohol u većoj koncentraciji od 1,2 promila pa su, kako zakon nalaže, privedeni na „prinudno trežnjenje“.

Nesvakidašnja situacija odigrala se sinoć na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu. Policija je najpre, vršeći kontrolu alkoholisanosti vozača, oko 22.40 časova zaustavila automobil kojim je upravljao suprug vidno pijan. Prema nezvaničnim saznanjima, on je u krvi imao oko dva promila alkohola pa je isključen iz saobraćaja, priveden i zadržan.

Nakon toga, za volan porodičnog auta sela je njegova supruga. Budući da je i ona bila „pod gasom“, oko 23 časa na raskrsnici Bulevara dr Zorana Đinđića i Zetske ulice, nekoliko stotina metara dalje od mesta gde je njen suprug zaustavljen, udarila je u automobil koji je na semaforu stajao ispred nje.

Policija je po dolasku alkotestirala i nju i utvrdila da je i ona pijana. Protiv supružnika će biti podnete prijave zbog vožnje u pijanom stanju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar