KO JE SINIŠA MILIĆ NASTRADAO U EKSPLOZIJI PODMETNUTE BOMBE NA AUTOKOMANDI: Bio član grupe Filipa Koraća i dovodili ga u vezu sa Lukom Bojovićem

KO JE SINIŠA MILIĆ NASTRADAO U EKSPLOZIJI PODMETNUTE BOMBE NA AUTOKOMANDI: Bio član grupe Filipa Koraća i dovodili ga u vezu sa Lukom Bojovićem


U današnjoj eksploziji džipa na uglu Ustaničke i Južnog bulevara kod Autokomande nastradao je Siniša Milić (44), inače pripadnik grupe Filipa Koraća. On se takođe dovodi u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića.

Prema nezvaničnim informacijama koje je objavio Kurir u pitanju je eksplozija podmetnute bombe.

Siniša Milić, auto bomba, eksplozija, autokomanda, policija, uviđaj, Foto: Marko Đoković

Kako navode očevici, nakon eksplozije Milić je vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao povredama, a Hitna pomoć je mogla da konstatuje smrt.

Inače, Milić ima za sebe ima debeo kriminalni dosije. Rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar. Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije, piše Kurir.

Siniša Milić, auto bomba, eksplozija, autokomanda, policija, uviđaj, Foto: Marko Đoković

Od 2010. godine zvanično je zaposlen u podgoričkoj agenciji za lično obezbeđenje, dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kome je radno mesto u privatnoj agenciji samo “pokrivalica” za mutne radnje.

Bio je dugogodišnji telohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine, poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora. Đurović je nastradao u crnom „poršeu“ aranđelovačkih tablica pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice, objavio je Kurir.

Spekulisalo se da je njegovo ubistvo zbog neraščišćenih računa naručio upravo Luka Bojović.

Nakon njegovog ubistva, Siniša Milić je napustio Crnu Goru i trajno se nastanio u Beogradu, a u žiži javnosti je bio nekoliko puta za poslednje dve godine, najčešće zbog nedozvoljenih ulazaka u Crnu Goru, kojoj mu je pristup trajno zabranjen zbog dugogodišnjih kriminalnih aktivnosti.

NE PROPUSTITE:

(FOTO) UŽASNA LIKVIDACIJA U BEOGRADU

RAZNET DŽIP NA AUTOKOMANDI: Nastradali muškarac pripadnik grupe Filipa Koraća?

ISPOVEST OČEVICA EKSPLOZIJE: Delovi vozila leteli su na sve strane

RAZNET DŽIP NA UGLU USTANIČKE I JUŽNOG BULEVARA

IZREŠETAN VOĐA RAKOVIČKOG KLANA: Stojke ranjen, meta je bio i Filip Korać

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar