Kod Velje Nevolje nađena ljudska kost

Kod Velje Nevolje nađena ljudska kost

Foto: TANJUG / RADE PRELIC


Kod Veljka Belivuka, koji je juče uhapšen sa Markom Miljkovićem i 15 pripadnika najjače organizovane kriminalne grupe, kako “Ekspres” ekskluzivno saznaje policija je prilikom pretresa pronašla ljudsku kost.

“Ljudska kost je kost Belivuka pronađena ličnim pretresom, i odmah je poslata na veštačenje, a razultati se čekaju. Za sada niko ne može ništa unapred da pretpostavlja, ali smo prilično uvereni da nađena kost ima veze sa nekim od izvršenih krivičnih dela za koja se Belivukova kriminalna grupa vezuje, kaže za “Ekspres” izvor iz MUP Srbije.

Povezane vesti – Zima kod „kavčana“

On navodi i da je policija došla i do određenih saznanja da su tela pojedinih žrtava zlodela Belivuka i njegove smrtonosne ekipe zakopana na njivama pored Ibarske magistrale.

“Tačna lokacija još nije poznata. Čekaju se saslušanja svih osumnjičenih, određena veštačenja, i praćenje tragova kretanja kako bi se došlo do tačne lokacije, na kojoj bi moglo da se izvrši iskopavanje tela. Nije isključena ni mogućnost da neko od uhapšenih progovori i otkrije lokaciju zakopavanja žrtava”, kaže naš izvor.

On navodi i da je Belivukov automobil “smart”, poslat na veštačenje, kao i da se od tog veštačenja očekuje puno u smislu prikupljanja materijalnih dokaza.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar