Masovno izbušene gume na automobilima tokom utakmice Crvena zvezda-PSG

Masovno izbušene gume na automobilima tokom utakmice Crvena zvezda-PSG


Nepoznati počinioci izbušili su gume na velikom broju vozila tokom sinoćne utakmice Lige šampiona Crvena zvezda-Pari Sen Žermen (PSG) u Beogradu.

Jedan od očevidaca je agenciji Beta ispričao da je posle utakmice na parkingu kod stadiona Partizana veliki broj ljudi menjao točkove na automobilima, po kiši i u blatu.

Na velikom broju vozila bila izbušena po jedna guma, rekao je on.

“Gume su gotovo po pravilu bile izbušene na automobilima registarskih oznaka izvan Beograda. Jedan čovek je prokomentarisao: ‘Tako vam i treba kada parkirate na parkingu gde se parkiramo samo mi Beogradjani'”, ispričao je očevidac Miloš iz Novog Sada.

Biro za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova je agenciji Beta saopštio da policija do sada nije dobila nikakve prijave gradjana povodom ovog slučaja.

Radio-televizija Srbije javila je danas da je na nekoliko desetina automobila sa registarskim tablicama iz unutrašnjosti zemlje i Republike Srpske i da je sinoć posle 23 časa oko Humske i drugih oklonih ulica vidjeno nekoliko kampiona za šlepovanje vozila i ekipa mobilnih vulkanizera

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar