“Mercedes”, vožnja, kokain

“Mercedes”, vožnja, kokain


Nekadašnja australijska teniserka srpskog porekla Monik Belovuković (21), koja je povezivana sa teniskim asom Nikom Kirjiosom, kažnjena je oduzimanjem vozačke dozvole nakon što je na sudu priznala da je vozila pod uticajem kokaina.

Belovukovićevoj je kazna izrečena u ponedeljak na sudu u Dauning centru, gde je pre mesec dana i priznala da je koristila kokain.

U sudskim dokumentima je i rezultat testa koji je potvrdio prisustvo kokaina u krvi Belovukovićeve nakon što ju je policija u novembru prošle godine zaustavila u sidnejskoj Oksford ulici, dok je vozila luksuzni crni “mercedes” G klase.

Prema navodima “Dejli telegrafa”, bivša teniserka je najpre na saslušanju u policiji negirala da je koristila kokain.

“Popila sam jedno piće pre dva dana“, tvrdila je Belovukovićeva u prvom razgovoru sa policajcima. Sporno je bilo i što ona ima privremenu vozačku dozvolu, sa kojom joj nije dozvoljena vožnja luksuznim automobilom sa visokim performansama kao što je “mercedes” G klase. Sudija Žaklina Trad u ponedeljak je donela odluku da se Belovukovićevoj oduzme dozvola na tri meseca, a izrečena joj je i novčana kazna od 500 dolara.

Belovukovićeva je umesto po tenisu, u javnosti više poznata po ljubavnim aferama, koje su usledile nakon njenog prvog izleta, odnosno provoda i fotografisanja sa Kirjiosom, koji se zbog povrede kuka povukao u prvom kolu Vimbldona 2017. godine.

mali brejking 2 (1)

Njih dvoje fotografisani su tada u noćnom provodu u Londonu.

“Mi smo samo prijatelji, svi znamo da Nik ima devojku i niko ne želi da se meša u njihov odnos“, rekla je tada 18-godišnja Monik za australijski “Dejli mejl”.

“Samo smo se lepo proveli, ušli smo u noćni klub kao prijatelji i izašli smo kao prijatelji, ništa više. Sve je bilo potpuno nevino. Čak me je i mama, koja je videla sve na TV, zvala da me pita šta se dešava“, rekla je tada Belovukovićeva.

Samo nekoliko dana kasnije pojavile su se njene fotografije sa australijskim teniserom Tanasijem Kokinakisom, koji je bio prvi gubitnik na Vimbldonu.

Belovukovićeva je inače imala obećavajuću tenisku karijeru, ali se povukla iz sporta kako bi se posvetila svojim menadžerskim ambicijama.

Monik Belovuković je studirala u Redam Hausu, u istočnom predgrađu Sidneja, a tenis je naučila u čuvenom teniskom klubu “Vajt Siti”.

Kao junior osvojila je brojne nagrade na lokalnim turnirima, a putovala je i na turnire u Srbiji, Francuskoj, Italiji, kao i u Fidži. U svojoj 14. godini se preselila u Francusku gde je trenirala na teniskoj akademiji koju je osnovao trener Serene Vilijams, Patrik Muratoglu.

Belovukovićeva nije uspela da se izbori sa izazovom prelaska na seniorsku karijeru.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar