MONSTRUOZAN ZLOČIN KOJI SE NEĆE ZABORAVITI: Prošlo je četiri godine od svirepog ubistva Tijane Jurić

MONSTRUOZAN ZLOČIN KOJI SE NEĆE ZABORAVITI: Prošlo je četiri godine od svirepog ubistva Tijane Jurić

photo: Tijana Jurić/Facebook


Danas se navršava tačno četiri godine otkako je u Bajmoku oteta, a potom ubijena četrnaestogodišnja devojčica Tijana Jurić, zbog čega je na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina osuđen Dragan Đurić.

Bol zbog gubitka deteta ništa ne može da izleči, a ljudi vremenom samo nauče da žive s tim. Ono što im niko ne može oduzeti su sećanja koja ostaju zauvek.

Otac tragično nastradale Tijane, Igor Jurić, nedavno je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa svojim kćerkama, pokazujući upravo to da mu sećanje niko ne može oduzeti.

Igor je uložio veliki trud posle smrti kćerke da se usvoji “Tijanin zakon”, a fondacija koja nosi njeno ime bavi se edukacijom kako nijedno dete više ne bi doživelo sudbinu ove devojčice.

Tijana je oteta i brutalno ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini sela Bajmok, a kasno u noć 13. dana potrage (7. avgusta), uhapšen je Dragan Đurić (34) iz Surčina.

Đurić je nakon hapšenja priznao da je počinio zločin i policiju je odveo do mesta na kojem je pokopao nesrećnu devojčicu. Osuđen je na 40 godina zatvora.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar