MUP PROVERIO NAVODE SA DRUŠTVENIH MREŽA: Stranci negiraju da su snimali decu na Novom Beogradu, obavešteno Tužilaštvo

MUP PROVERIO NAVODE SA DRUŠTVENIH MREŽA: Stranci negiraju da su snimali decu na Novom Beogradu, obavešteno Tužilaštvo

Foto: Marko Đoković


Ministarstvo unutrašnjih poslova proverilo je vlasnike automobila “audi Q-7” i “seat leon” stranih oznaka, koji su, prema pisanju na društvenim mrežama, u parkovima u novobeogradskom Bloku 62 slikali decu uzrasta od pet do 18 godina i o ovom slučaju obavestilo nadležno tužilaštvo, saopšteno je iz MUP-a.

Ustanovljeno je da je reč o stranim državljanima koji su policiji rekli da trenutno borave u Beogradu, gde snimaju muzički spot, negirajući bilo kakvo snimanje dece. Inače su uredno prijavili boravak u Srbiji.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a pripadnici MUP-a preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi proverili istinitost navoda iznetih na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.

Iako nije bilo prijave ovog slučaja policiji, kako je to navedeno na društvenim mrežama, ona je, uprkos tome, proverila vlasnike pomenutih vozila.

Policijski službenici će pojačati u narednom periodu patrole u opštini Novi Beograd kako bi sprečili eventualno izvršenje nekog krivičnog dela na štetu najmlađih sugrađana, navodi se u saopštenju i dodaje da građani treba da odmah prijave ovakve situacije policiji ukoliko ih uoče.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar