NAJNOVIJI DETALJI LANČANOG SUDARA KOD KRAGUJEVCA: Poginuo vozač kombija

NAJNOVIJI DETALJI LANČANOG SUDARA KOD KRAGUJEVCA: Poginuo vozač kombija


Na niškom auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac kod Batočine u smeru ka Nišu, danas se desio lančani sudar u kome je učestvovalo više vozila. U lančanom sudaru jedna osoba izgubila je život, potvrđeno je za Prvu televiziju u kragujevačkom kliničkom centru.

Vozač koji je poginuo nalazio se u kombiju koji je u udesu praktično smrskan. Vatrogasci su sekli vrata kako bi izvukli nesrećnog čoveka iz vozila. U tom trenutku još je davao znakove života i hitno je prebačen u Klinički centar u Kragujevcu gde je ipak podlegao teškim povredama.

Kako saznaje “Blic” na auto-putu se sudarilo sedam vozila, tri kamiona, jedan kombi, pikap vozilo i dva putnička.

Kako saznajemo, do lančanog sudara je došlo zbog dima koji se nadvio nad putem jer je neko palio nisko rastinje na njivi pored auto-puta.
Hitna pomoć potvrdila je da su ekipe na terenu.

 Pretpostavlja se da ima više lakše povređenih kojima lekari ukazuju pomoć na licu mesta.

Ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći izašle na lice mesta.


Međutim, gusti dim stvara tolike probleme da su pojedini vozači odlučili da pređu u suprotan smer i vrate se nazad, što dodatno stvara opasnost od novog sudara.

z javnog preduzeća “Putevi Srbije” saopšteno je da je saobraćaj na ovoj deonici, dva kilometra od naplatne stanice Batočina, u smeru od Beograda ka Nišu, obustavljen.

Alternativni putni pravac je od petlje Batočina na mesto Brzan i Miloševo. Iz smera od Niša ka Beogradu saobraćaj se odvija usporeno.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar