NI TRAGA NI GLASA: Nestalog novinara traže više od 30 sati

NI TRAGA NI GLASA: Nestalog novinara traže više od 30 sati

Foto: YouTube screenshot


Potraga za nestalim novinarom traje preko 30 sati. Traže ga sve raspoložive jedinice MUP-a, žandarmerija, ronioci, helikopteri, ali od njega ni traga.

Podsetimo novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao je u noći između srede i četvrtka. Policija je pronašla parkiran automobil, koji je on koristio, a koji je u vlasništvu njegovog oca, otvorenih vrata i upaljenih svetala.

Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda odmah upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

https://www.ekspres.net/brejking/hronika/nestao-novinar-iz-bele-crkve-prazan-auto-i-pokidan-sat

Policija intenzivno rasvetljava sve okolnosti ovog slučaja, potvrdio je danas u Kruševcu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. “Svakih 15 minuta me Gašić i Stefanović obaveštavaju. Rekao bih da su svi resursi na raspolaganju policiji i BIA-i u Beloj Crkvi. nadam se da će uspeti da reše taj slučaj. Više detalja o ovom slučaju ne mogu da iznosim”, rekao je Vučić juče.

https://www.ekspres.net/politika/vucic-gasic-i-stefanovic-me-svakih-15-minuta-izvestavaju-o-potrazi-za-nestalim-novinarom

Nestali novinar u žižu javnosti dospeo je više puta, jer je tokom godina u više navrata govorio da mu prete smrću zbog tekstova u kojima je pisao o korupciji i zloupotrebama.

Poslednji slučaj na kom je radio bilo je ubistvo Olivera Ivanovića, za koje tvrdi da je bilo plaćeno 40.000 evra.

https://www.ekspres.net/brejking/hronika/juce-je-ceo-dan-po-gradu-snimao-nevreme-mestani-kazu-da-je-automobil-nestalog-novinara-cele-noci-stajao-otkljucan-i-sa-upaljenim-svetlima

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar