NIJE U BEKSTVU: Policija saslušala Darka Kostića

NIJE U BEKSTVU: Policija saslušala Darka Kostića

photo: printscreen YouTube


Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje B92.net.

https://www.ekspres.net/brejking/kriminal/policija-trazi-poznatog-kreatora-darko-kostic-nestao-nakon-prijave-za-seksualno-uznemiravanje-decaka

Podsetimo, mediji su ranije preneli da je Kostić nestao posle prijave da je seksualno uznemiravao petnaestogodišnjeg dečaka L. J. i da je policija raspisala potragu za njim.

Međutim, kako B92 saznaje, Kostić nije u bekstvu jer je s njim sinoć obavljen razgovor u policiji o svim okolnostima vezanim za taj slučaj.

Saznajemo i da je slučaj prijavljen policiji 14.06. u 18.55 časova i to na Novom Beogradu, kao “polno uznemiravanje” maloletnog L. J. rođenog 2003. od strane modnog kreatora Darka Kostića, tako što je Kostić tražio da on skine pantalone kako bi ga slikao za modni časopis, a kasnije od njega tražio da legne u krevet da se malo maze.

Po izjavi maloletnog L.J. sve se dešavalo u stanu Kostića u Bulevaru Mihajla Pupina.

Od oštećenog uzeta službena beleška, a konsultovan je i nadležni tužilac, koji je naložio da se sa Kostićem obavi razgovor na okolnosti podnete prijave, nakon čega će se ponovo obaviti konsultacija sa tužiocem. Kostić tada nije pronađen na adresi stanovanja i za njim jeste bila raspisana potraga, ali je razgovor s njim obavljen u policijskoj stanici.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar