Ognjen Vranješ uhapšen u Belgiji

Ognjen Vranješ uhapšen u Belgiji


Fudbaler Anderlehta doživeo je neprijatnost na aerodromu u gradu Šarloa, kada je sleteo iz Banjaluke, gde je proveo reprezentativnu pauzu

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, Anderlehtov štoper uhap[en je u ponedeljak na aerodromu u Šarloi, jer nije imao važeću dozvolu boravka. Kao izbeglica bez papira, on je proveo noć u zatvorenom centru u Stenokerzelu.

Vranješ je prošlog četvrtka putovao u Banjaluku kako bi proveo vikend s porodicom i prijateljima, daleko od briga koje ima u Anderlehtu.

Međutim, na povratku u Šalroa,  doživeo je neprijatno iznenađenje. Na kontroli pasoša u Belgiji je ustanovljeno kako mu je boravišna dozvola istekla. Policajci su ga od tada tretirali kao ilegalca u državi i zabranili mu ulazak na teritoriju Belgije.

– Zaustavljena osoba je tvrdila da je igrač Anderlehta, ali nije mogla da pruži nijedan dokaz za to – napisao je odgovorni službenik u zapisnik.

Budući da BiH ne pripada Evropskoj uniji, Vranješ je morao imati uz sebe validnu vizu ili dokument o dozvoli boravka. Vranješ je imao takvu dozvolu boravka na temelju ugovora o radu s Anderlehtom, ali je prošlog meseca ona obustavljena.

Policija u Šarloi je potpisala izjavu kako će ga prema proceduri poslati nazad u BiH, ali kako tu noć nije bilo letova za Banjaluku prebačen je u Stenokerzel, blizu aerodroma. Tamo je proveo noć u zatvorenom centru.

Već ujutru policija je dobila potrebne papire za puštanje Vranješa pa su mu omogućili pristup teritoriji Belgije.

Vranješ sada u svoju biografiju skandala može da upiše i da je bio uhapšen i da je proveo noć u zatvoru. To je kulminacija svega što je ovaj kontroverzni fudbaler do sada učinio tokom karijere, koju su obeležili bezbrojni skandali, od kojih je poslednji bio vezan za njegovu navodnu vezu sa Jelenom Karleušom.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar