POGINUO DOK JE PRETRČAVAO ULICU NA CRVENO: Mladića na Novom Beogradu udario auto, a odmah ga pregazilo i drugo vozilo

POGINUO DOK JE PRETRČAVAO ULICU NA CRVENO: Mladića na Novom Beogradu udario auto, a odmah ga pregazilo i drugo vozilo

Foto: Marko Đoković


Lazar Vojčić (24) matematičar iz Bora, poginuo je u utorak uveče na Novom Beogradu, dok je pokušavao da pređe ulicu na crveno, piše Blic.

Nesreća se dogodila oko 23.30 na Tošinom bunaru, kada je Vojčić pokušavao da pretrči ulicu dok je na semaforu za pešake stajalo crveno svetlo.

U tom momentu na njega je naleteo automobil “škoda” za čijim volanom je bio četiri godine mlađi Kosta B. (20). Mladić je preminuo na licu mesta, a vozač je odmah zaustavio vozilo.

Saradnik za komunikacije Hitne pomoći Mirko Lutovac navodi da je ekipa koja je izašla na teren mogla je samo da konstatuje smrt.

Tužnim spletom okolnosti, preko tela mladića kog je udario automobil nekoliko sekundi kasnije prešlo je još jedno vozilo.

– Beživotno telo Lazara nalazilo se na ulici dok se čekala policija da obavi uviđaj. Nekoliko sekundi pošto je nastradao, preko njegovog tela prešao je auto koji se uključio na put sa obliženjeg parkinga. Obojica vozača prošla su alko test, kojim je utvrđeno da nemaju alkohol u krvi – kaže izvor “Blica”.

Nastradali mladić je pre nekoliko godina došao iz Bora u Beograd da studira na Matematičkom fakultetu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar