POHAPŠENI RADNICI NIŠKE HITNE POMOĆI: Na lažnim popravkama zaradili dva miliona dinara

POHAPŠENI RADNICI NIŠKE HITNE POMOĆI: Na lažnim popravkama zaradili dva miliona dinara


Uhapšeni su A.C. (51), Lj.C. (52), S.Dj. (45) i I.M. (45) zbog sumnje da su tokom 2015. godine sačinili 74 fiktivna radna naloga, o navodnoj popravci vozila u servisu za hitnu medicinsku pomoć, na osnovu kojih su uzimali auto delove iz internog magacina

Niška policija uhapsila je četvoricu radnike gradske Hitne pomoći zbog osnova sumnje da su pravljenjem fiktivnih radnih naloga o navodnoj popravci službenih vozila, protivpravno pribavili auto delove vredne dva miliona dinara, saopšteno je danas.

Uhapšeni su A.C. (51), Lj.C. (52), S.Dj. (45) i I.M. (45) zbog sumnje da su tokom 2015. godine sačinili 74 fiktivna radna naloga, o navodnoj popravci vozila u servisu za hitnu medicinsku pomoć, na osnovu kojih su uzimali auto delove iz internog magacina Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova i oni su sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu uz krivičnu prijavu za zloupotrebu položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu i falsifikovanje službene isprave.

Protiv još trojice radnika Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć iz Niša podneta je krivična prijava u redovnom postupku za navedeno krivično delo.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar