POLICIJA PRONAŠLA 600 TABLETA EKSTAZIJA: Rođeni brat maloletne Marije, koja se predozirala u stanu dilera, takođe se bavi trgovinom narkotika

POLICIJA PRONAŠLA 600 TABLETA EKSTAZIJA: Rođeni brat maloletne Marije, koja se predozirala u stanu dilera, takođe se bavi trgovinom narkotika

Foto: Marko Đoković


Maloletna učenica Marija Marković (17), koja je juče sahranjena na groblju Bozman u Kragujevcu, umrla je zbog prekomerne doze sintetičke droge koju je unela u organizam. Sumnja se da je popila više od dve tablete ekstazija, zbog čega je preminula u roku od nekoliko minuta, piše “Blic”.

Uhapšeni Nemanja Kilibarda, diler sa kojim je u kobnim momentima bila sama u stanu, pre nego što je pozvao Hitnu pomoć pokušao je da sakrije veliku količinu narkotika. On je drogu zakopao u obližnjoj šumi, ali je policija drogu ubrzo pronašla. Kilibarda je uhapšen i tužilac mu je odredio pritvor do 30 dana.

Inspektori policije su na uviđaju primetili dve prazne ambalaže tableta ekstazija i odmah pozvali eksperte iz odeljenja za narkotike PU Kragujevac.

U stanu u ulici Jovana Ristića broj 40 i pored kuće, policija je pronašla 600 tableta ekstazija, 300 grama marihuane i 80 grama spida.

Međutim, ono što je nakon smrti tinejdžerke šokiralo sve je da se i njen rođeni brat, Stefan Marković (20), nalazi na poternici zbog sumnje da se bavi trgovinom narkoticima.

Nemanja Kilibarda i Stefan Marković su bili dobri drugovi, pa postoji sumnja da se Marija predozirala drogom koju je prodavao njen rođeni brat.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar