POLICIJA SASLUŠAVA ŠKALJARE: 15 hitaca u člana kavačkog klana

POLICIJA SASLUŠAVA ŠKALJARE: 15 hitaca u člana kavačkog klana


Crnogorska policija intenzivno traga za osobom koja je juče 29. aprila  u Podgorici, hicima iz vatrenog oružja, usmrtila Mila Ilića (28), bliskog “kavačkom” klanu.  Ubistvo je, kako pretpostavlja crnogorska policija, najvjerovatnije nastavak rata suprotstavljenih kotorskih kriminalnih klanova-kavačkog i škaljarskog.

Podgoričanin Milo Ilić ubijen je u pucnjavi koja se juče oko 16.30 časova dogodila u ulici Oktobarske revolucije, u blizini autobuske stanice u Podgorici.. U trenutku kada je izašao iz kladionice, prišao mu je muškarac maskiran kačketom i iz neposredne blizine ispalio pet-šest hitaca u Ilića. Ranjeni Ilić je pokušao da pobegne ali ga je ubica sustigao i ispalio još pet hitaca, nakon čega je pobegao.

Policija je na uviđaju pronašla više čaura, i preuzela je i snimke nadzornih kamera koje su postavljene u blizini mesta ubistva.

Na slušanje je do sada, privedeno više osoba, i to bliskih škaljarskom klanu, ali niko nije zadržan.

Crnogorski mediji navode da način na koji je ubijen Ilić upućuje na to da je ubica profesionalac, koji je bio detaljno upoznat sa navikama i kretanjem žrtve.

Iz policije je saopšteno da je Ilić, prema njihovim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe. Navodno, Ilić je bio blizak “kavačkom klanu”, i to podgoričkom ogranku čiji je šef Veselin Kalezić, koji je ubijen krajem prošle godine, na Starom aerodromu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar