PRETRESEN STAN: Uhapšen stilista Darko Kostić, prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika

PRETRESEN STAN: Uhapšen stilista Darko Kostić, prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika

photo: printscreen YouTube


Policajci su, po nalogu suda, pretresli stan i uhapsili dizajnera Darka Kostića, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje B92.net.

Saslušan je i maloletni L. J. (15) koji je prijavio Kostića, a nađene su i SMS poruke koje se “poklapaju” sa iskazom maloletnika. U njima, kako saznajemo, stoji da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dečak pristao.

Sumnja se da je Kostić dečaku dao “kamagru” koju mu je opisao kao “prašak za mišiće”. Nasrtaj se, prema navodima maloletnika, dogodio nakon nekoliko dana, kada je, kako kaže, došao da preuzme fotografije i da ih plati.

Kako je rekao policiji, Kostić je tada pokušao da ga obljubi i pocepao mu je majicu.

Maloletni L. J. je saslušan, a nađene su i SMS poruke koje se “poklapaju” sa njegovim iskazom. U njima, kako saznajemo, stoji da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dečak pristao, piše Blic.

Policija je Kostića nekoliko puta tražila u njegovom stanu kako bi dao izjavu o ovom slučaju, međutim njega nije bilo. Nakon što je ovaj slučaj dospeo do medija, dizajner se pojavio u policijskoj stanici gde je ove navode negira.

On je ispričao da se nije krio, niti da je znao da ga policija traži.

Kostić je u svoju odbranu naveo da je dečaka pokušao da otera iz ateljea kada je pokušao da uđe u njegov stan, međutim, kako je on navaljivao, odgurnuo ga je i tom prilikom mu iscepao majicu.

– Kostić je tvrdio da dečaka nikada ranije nije video, da je za njega čuo iz emisije i da ga je dečak proganjao preko Fejsbuka i da mu je sam tražio da ga fotografiše. Takođe je tvrdio da dečak sve izmišlja i da preko njega hoće da postane poznat – kaže izvor “Blica”.

Komšije: U kasne sate kod njega dolaze mali, mršavi mladići

Prema rečima Kostićevih komšija iz zgrade na Novom Beogradu gde živi, on je poznat kao muškarac kojem gotovo svaki dan u stan dolazi drugi mladić.

– Viđamo svaki dan ovde mladiće koji idu kod Kostića. Svi su mali, mršavi, ko zna da li su punoletni. Dolaze kod njega i ostaju do kasno uveče – kaže jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Mladić hteo da skoči kroz prozor njegovog stana

Kako za „Blic“ priča jedan od komšija Darka Kostića, prošle zime jedan mladić hteo je da skočli kroz prozor iz Kostićevog stana.

– Tada je neki mladić napravio scenu, histerisao je, otvorio prozor i nagnuo se preteći da će da skoči. Hvala Bogu to je sprečeno, a Kostić se ni posle toga nije primirio. Nastavio je da dovodi mladiće u stan – kaže komšija modnog kreatora.

Podsetimo, sa Kostićem je policija već obavila razgovor u vezi sa ovim slučajem.

On je ranije privođen zbog posedovanja narkotika.

 

NE PROPUSTITE:

NIJE U BEKSTVU: Policija saslušala Darka Kostića

POLICIJA TRAŽI POZNATOG KREATORA: Darko Kostić nestao nakon prijave za seksualno uznemiravanje dečaka

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar