PRIJAVLJENO DA JE VOZ UDARIO, A ZATIM I PREGAZIO ČOVEKA NA PRUZI NIŠ-PIROT: Policija nije pronašla telo, ali nastavlja i dalje potragu

PRIJAVLJENO DA JE VOZ UDARIO, A ZATIM I PREGAZIO ČOVEKA NA PRUZI NIŠ-PIROT: Policija nije pronašla telo, ali nastavlja i dalje potragu


Policija i dalje radi na terenu i istražuje da li je na pruzi Niš-Pirot voz pregazio ili udario neku osobu, rečeno je danas Beti u Policijskoj upravi u Nišu.

Policajci i Hitna pomoć sinoć su oko 20 časova izašli na teren zbog prijave da je voz koji saobraća od Niša do Bele Palanke udario čoveka, ali ni nakon višesatne pretrage telo nije pronadjeno.

Prema nezvaničnim informacijama na pruzi su pronađeni tragovi sveže krvi ali ne i telo ili delovi tela.

Policija je, kako Beta saznaje, sinoć detaljno pretražila čitav prostor oko pruge, lokomotivu i vagone, a pretraga je nastavljena i u jutarnjim časovima ali nije dala rezultate. ; Policija je proverila i sve zdravstvene ustanove u gradu, ali se nije javio niko sa povredama koje su mogle da budu posledice udara lokomotive.

Očevici ovog događaja medjutim tvrde da je voz sinoć naglo zakočio i da su iz njega usplahireni izašli mašinovodja i još dve osobe vičući da je voz pregazio muškarca.

Ne isključuje se mogućnost da je nepoznati čovek uspeo da izbegne udar i da ga je voz samo zakačio i naneo mu lakše povrede, tako da je mogao da sam ode sa tog mesta.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar