Prijemni ispit za VIP prostitutke

Prijemni ispit za VIP prostitutke


Vukašin Milojević (38) i osmoro njegovih saradnika, koji su 9. juna uhapšeni zbog organizovanja prostitucije u Beogradu, i dalje su u pritvoru, a Specijalno tužilaštvo koje vodi ovaj slučaj u poslednjih mesec dana otkrilo je brojne pikanterije rada ove grupe, ali i ono što je tužilaštvu najbitnije – gde je i na šta potrošen novac od zarade.
„Uhapšeni Milojević je rodom iz sela Jagnjilo kod Mladenovca i u momentu hapšenja već su bili poznati neki od njegovih dotadašnjih finansijskih poduhvata. Milojević i njegova grupa su tri meseca bili pod tajnom pratnjom policije, znalo se da je rad grupe organizovan u Beogradu, ali i da Milojević često dolazi u rodno Jagnjilo gde je imao registrovanu poljoprivrednu apoteku „Agro Vuk“. Kupio je nov kombajn i traktor i to od novca zarađenog od organizovanja prostitucije, a u nastavku istrage utvrđeno je da je kupovao i zemljišta u Vojvodini. U tu kupovinu uložio je nekoliko desetina hiljada evra, i ta biznis transakcija je sada predmet finansijske istrage“, kaže za „Ekspres“ izvor upućen u istragu.

Povezane vestiEpidemija, prostitucija, komedija

On navodi da je u policiji, kao i u tužilaštvu u poslednjih mesec dana saslušano nekoliko devojaka koje su radile kod Milojevića kao prostitutke, a koje su do detalja opisale funkcionisanje biznisa.
„U Milojevićevoj grupi je bilo devojaka iz Beograda, ali i iz unutrašnjosti, najviše iz Čačka i Užica. Uglavnom su to devojke koje u svojim sredinama važe za one koje pokušavaju da se dokažu kao starlete, a prostitucija im je bila siguran izvor prihoda, ali i pokušaj da se dokopaju medijske slave. One su vukle jedna drugu, budući da su iz istih društvenih krugova, ali nisu sve uspele da dobiju posao“, opisuje naš izvor.

BREJKING PROSTITUCIJA shutterstock_1164973342
On navodi da je, prema izjavama zaposlenih devojaka, u posao mogla da uđe samo ona koja položi prijemni ispit.
„Prijemni ispit su organizovale devojke koje su za Milojevića radile kao sekretarice. One su primale zainteresovane devojke na audiciju, ocenjivale njihove fizičke, ali i psihološke karakteristike, ispitivale ih o seksualnim sposobnostima i na osnovu toga određivale koja od njih može da počne da radi“, kaže sagovornik „Ekspresa“.
Po prijemu u radni odnos, sekretarice su započinjale ugovaranje sastanaka sa mušterijama, ali i vođenje biznisa, koje naš sagovornik na osnovu zaplenjenih Milojevićevih radnih knjiga ocenjuje kao rukovođenje Narodnom bankom Srbije.

Povezane vestiLEPA PROTINA KĆI: U mreži makroa našla se i ćerka pravoslavnog sveštenika

„Svaka devojka je imala svoje kodno ime, po kom je i beležen njen učinak. Beležen je svaki sastanak, lokacija, satnica, ali i obavljene seksualne usluge, koje su naravno imale različite tarife. Sve do poslednjeg detalja, uključujući i mesečne cikluse zaposlenih devojaka“, opisuje naš izvor.

Među zaposlenima koje su do sada saslušane medijski najpoznatija je izvesna Tijana Hot. Međutim, ona je na saslušanju tvrdila da se nije bavila prostitucijom, već da je za Milojevića snimala porno-filmove.
„Sada se ispituje šta se dalje dešavalo sa tim filmovima, da li su distribuirani, na koje tržište i koliko je novca zarađeno od toga“, navodi naš sagovornik.
Tajno praćene Milojevića počelo je početkom marta, kada se došlo do početnih informacija o njemu i njegovoj grupi kao franšizi ranije uhapšenog Darka Todorovića, koji je u ovoj istrazi označen kao bos beogradske prostitucije.
Pola meseca od početka praćenja, usledilo je vanredno stanje zbog korona virusa, ali Milojević, kako se očekivalo, nije stao sa poslom.

Povezane vestiDvadeset cura, makro i ranč

„I policija i tužilaštvo su očekivali da će Milojević stati sa poslom, ali je pauza trajala samo prvih nekoliko dana, a biznis je zatim nastavljen. Praćeno je oko 20 devojaka koje su radile za Milojevića, a koje su mu dnevno donosile zaradu od hiljadu do tri hiljade evra. U vreme vanrednog stanja tarifa je bila veća od uobičajene, verovatno zbog opasnosti od zaraze“, kaže naš izvor.

BREJKING PROSTITUCIJA shutterstock_1476418940
Razotkrivanje beogradske elitne prostitucije počelo je u februaru prošle godine hapšenjem Šapčanina Mihaila Maksimovića. Maksimović je uhapšen na beogradskom aerodromu nakon što je policija u jednom beogradskom hotelu zatekla prostitutke sa državljanima Turske. Sa Mihailom je tada uhapšen i njegov brat Dušan Milenković, koji je označen kao saučesnik u biznisu. Policija je kod njih prilikom hapšenja pronašla uredno vođenu evidencije o poslovanju, devojkama, klijentima, njihovim navikama i ostalim aktivnostima. Sve zabeleženo u četiri mobilna telefona i laptopu. Kako se ispostavilo, Maksimovića su policiji upravo otkucale devojke koje su radile za njega, a koje nisu bile zadovoljne tretmanom, i koje su ga optužile da je prema njima bio grub.

Više pročitajte u štampanom izdanju Ekspresa…

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar