PRIZNAO KRIVICU: Milan Gurović osuđen zbog nasilja na 10 meseci kućnog pritvora

PRIZNAO KRIVICU: Milan Gurović osuđen zbog nasilja na 10 meseci kućnog pritvora

Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Milan Gurović sklopio sporazum s Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i ćerki. Osuđen na 10 meseci kućnog zatvora.

Na osnovu istog sporazuma bivšem košarkaškom reprezentativcu je izrečena mera zabrane prilaska žrtvama napada u trajanju od 6 meseci, koju je sud potvrdio.

Bivši košarkaš Milan Gurović je posle dva dana provedena u pritvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave uređaj za elektronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

Gurović je iz tužilaštva izašao sam, bez policijske pratnje i advokata, i brzo utrčao u automobil koji ga je čekao nadomak zgrade i otišao ne želeći da komentariše ni sam događaj niti saslušanje i postupak koji se vodi protiv njega.

Gurović je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uveče pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16).

Incident se dogodio u porodičnom stanu Gurovića, u Novom Beogradu.

Bračni par se navodno najpre verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umešala i njihova ćerka.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar