PROSTITUTKA IZ JORDANA PUŠTENA IZ ZABELE: Ima rok 24 časa da napusti Srbiju, u slučaju da to ne uradi preti joj ponovo robija

PROSTITUTKA IZ JORDANA PUŠTENA IZ ZABELE: Ima rok 24 časa da napusti Srbiju, u slučaju da to ne uradi preti joj ponovo robija


Prostitutka Fatema Alesi (38) iz Jordana, koja je uhapšena pre 20 dana u Beogradu, puštena je danas iz ženskog zatvora u Požarevcu, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs.

S obzirom na to da je reč o stranoj državljanki kojoj je izrečena mera zabrane boravka u Srbiji, ona nakon napuštanja zatvora ima rok od 24 sata da napusti državu. U slučaju da to ne uradi i da nastavi sa prostitucijom, biće ponovo poslata kod prekršajnog sudije.

Ukoliko ne bude imala novca da plati još jednu novčanu kaznu, sudija će joj opet izreći zatvorsku kaznu, ali u dužem vremenskom trajanju.

Kako je Telegraf pisao, Fatema je poslednje vreme boravila oko Glavne autobuske stanice u Beogradu, uglavnom u parku kod Ekonomskog fakulteta, a pre toga je bila u centrima za azil Subotica i Principovac, gde je seksualne usluge pružala migrantima i lokalnim Srbima. Kako su pojedini mediji preneli, pretpostavlja se da je zarazila više od 500 mušterija. Ali, rezultati koji su stigli tokom njenog boravka u zatvoru, pkazali su da nije HIV pozitivna.

Prilikom potrage i svedočenja migranata, pojedinci su, da bi je zaštitili, izjavljivali su da su je neki drugi migranti ubili da skrenu policiju s traga.

Ona još uvek nije dobila krivičnu prijavu za ugrožavanje zdravlja, jer je potrebno da se dokaže da je nekoga stvarno inficirala. Fatema je dobila prekršajnu kaznu za ilegalni boravak u Srbiji

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar