PRVA PRIŠLA DA POMOGNE PREDOZIRANOM TINEJDŽERU: Devojka (21) kojoj je Jovan umirao na rukama juče nađena mrtva u stanu

PRVA PRIŠLA DA POMOGNE PREDOZIRANOM TINEJDŽERU: Devojka (21) kojoj je Jovan umirao na rukama juče nađena mrtva u stanu

Foto: Marko Đoković


Mirjana M. (21), koja je juče nađena mrtva u stanu na Dorćolu, bila je svedok smrti tinejdžera Jovana Paunovića (17), piše Blic. Uzrok njene smrti za sada nije poznat.

Kako list navodi, Mirjana M. je bila neposredni svedok smrti Jovana Paunovića (17), tinejdžera koji je, kako se veruje, zbog predoziranja ekstazijem preminuo pre skoro tri nedelje ispred jednog beogradskog splava.

Prema izjavama gostiju splava, mladić koji je umro u najgorim mukama izbačen je iz lokala nakon što je u svoj organizam uneo čak pet puta veću dozu ekstazija, koji je, pretpostavlja se, i uzrokovao njegovu smrt.

Tinejdžera, koji je pre smrti bio u bunilu, na pločniku ispred splava samog su ostavili prijatelji, a Mirjana je, prema nezvaničnim informacijama, ispred splava naišla na njega. Devojka je pokušavala da mu pomogne dok joj je Jovan umirao na rukama.

– Ona je bila prva osoba koja je Jovanu pružila pomoć. Pričala je sa njim ispred splava sa kojeg je izbačen. Njoj je maturant ispričao koliko je ekstazija uzeo to veče, nakon čega je pao u šok. Držala ga je dok je on umirao i zvala Hitnu pomoć – kaže sagovornik “Blica”.

Navodno je Mirjana bila i na VMA dok su se lekari borili za Jovanov život.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar