PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU: Uhapšen sin Zorana Šijana

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU: Uhapšen sin Zorana Šijana

Foto: Facebook


Nakon jutrošnje pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen Stefan R. (30) uhapšen je Vukašin Šijan (20), inače sin Zorana Šijana, saznaje Pink.rs.

Osim Šijana uhapšeni su i Stefan S. (19) i Niko K. (20).

Jutros oko osam časova došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Budući da taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, zbog čega je reagovao policajac u civilu i koji, zajedno sa prijateljem, pokušao da spreči nasilje.

Povezane vesti – Nerešeno ubistvo Zorana Šijana

Nakon toga je jedan od trojice mladića izvadio pištolj “glok” i ispalio hitac u njihovom pravcu. Metak je u šaku ranio tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom zaustavili nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni. Za sada nije poznato koji je od trojice uhapšenih mladića ispalio metak, ali je među uhapšenima sin Zorana Šijana.

Vukašin Šijan je inače sin Gorane, ljubavnice Zorana Šijana i prijateljice Goce Božinovske.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar