REŠEN SLUČAJ PALJENJA AUTOMOBILA NAČELNIKA KRIMINALISTIČKE POLICIJE U NIŠU: Uhapšena trojica muškaraca

REŠEN SLUČAJ PALJENJA AUTOMOBILA NAČELNIKA KRIMINALISTIČKE POLICIJE U NIŠU: Uhapšena trojica muškaraca


Tri muškarca uhapšena su u Nišu zbog sumnje da su zapalila ;službeno vozila načelnika Odeljenja kriminalističke policije Dejana Utvića, saznaje Beta iz nezvaničnih izvora.

Prema takođe nezvaničnim izvorima, jedan od sinoć uhapšenih je organizator dok su druga dvojica na njegov nagovor 5. septembra prošle godine polila benzinom, a zatim zapalila Utvićevo službeno vozilo.

Automobil je bio parkiran ispred Utvićeve kuće i samo brzom reakcijom vatrogasaca nije potpuno izgoreo.

Ministarstvo unutrašnjih poslova jutros je saopštilo da su uhapšeni S. S. (22), A. Ž. (22) i N. S. (27) zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je N. S. 31. jula prošle godine pokušao da zapali vozilo marke “škoda oktavia”, niških registracija, koje je polio benzinom, ali ga nije zapalio, a potom je angažovao S. S. i A. Ž. da zapale navedeno vozilo, što su oni i učinili 5. septembra prošle godine tako što su prednju haubu vozila polili benzinom i zapalili šibicom, navodi se u saopštenju i dodaje da je vozilo je vlasništvo MUP.

N.S. se takođe sumnjiči da je 28. juna prošle godine u Nišu zapalio vozilo “mercedes” beogradskih registracija, u vlasništvu jednog Nišlije. Usled tog požara oštećeno je i vozilo marke “pežo”, niških registarskih oznaka, koje je bilo parkirano pored “mercedesa”.

Utvićevo vozilo prvo je od devet vozila koja su u Nišu zapaljena krajem prošle i početkom ove godine. Među vozilima koja su izgorela nalazi se i “mercedes” jednog od rukovodilaca aleksinačke policije Dejana Jovanovića, “škoda fabia” zamenika gradonačelnika Miloša Banđura i “mercedes” direktora “Tržnice” Gorana Djordjevića.

Poslednji u nizu zapaljenih automobila pripadao je Nišliji Milošu Markoviću (27) iz niškog naselja Donji Komren. Njegov “audi A6” izgoreo je 10. januara.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar