SA NJIMA JE MARJANOVIĆ BIO U ZATVORU: Provodio vreme sa modnim kreatorom, ubicom žene i sina, “mornaričkom fokom”

SA NJIMA JE MARJANOVIĆ BIO U ZATVORU: Provodio vreme sa modnim kreatorom, ubicom žene i sina, “mornaričkom fokom”

Foto/Marko Đokovic


Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Krsmanović, 12. jula pušten je iz pritvora u kojem je proveo deset meseci. On je nakon izlaska iz rijalitija Zadruga, uhapšen 15. septembra 2017. godine.

Tokom boravka u Centralnom zatvoru, Marjanović je ćeliju delio sa Markom Nikolićem, koji je usmrtio bivšu suprugu i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, ali i sa Danijelom Dejvidom Korbetom, bivšim pripadnikom “Mornaričkih foka”, kod kog je pronađen pištolj CZ-99 s izbrisanim serijskim brojem, a za koga se sumnja da je došao u Srbiju da likvidira visokog državnika Srbije.

Kako “Alo!” saznaje, Marjanović se u pritvoru “družio” i sa svojim poznanikom. Naime, u pitanju poznati modni kreator Darko Kostić.

Kostić je osumnjičen da je seksualno napastvovao dvojicu mladića i nudio im narkotike. Njemu je 24. juna određen pritvor od 30 dana, a Treći osnovni sud u Beogradu produžio mu je pritvor 20. jula za još 30 dana. Kostić je iz pritvora pušten 15. avgusta. Protiv njega je u toku istraga koju vodi Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu povodom sumnje da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

ako navodi izvor “Alo!”, Marjanović i Kostić se poznaju od ranije, a nekoliko puta su i sarađaivali.

– Obično poznate ličnosti idu u šetnju odvojeno od ostalih zatvorenika, pa su Kostić i Marjanović često bili zajedno. Oni se znaju od ranije, pa nisu pravili probleme ni jedan ni drugi, samo su razgovarali – otkriva izvor “Alo!”.

Podsetimo, Zoran Marjanović jedini je optuženi za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović. Protiv njega krajem juna ove godine podignuta optužnica kojom mu se na teret stavlja da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki usmrtio svoju suprugu Jelenu. On je prijavio Jelenin nestanak tog dana, a njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu. Tokom 28 meseci istrage medijski najispraćenijeg zločina u Srbiji saslušano je više stotina ljudi, a najveća sumnja pala je upravo na Marjanoviće. Marjanović je pušten na slobodu, na kojoj čeka dalje korake institucija.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar