Šabački makro kontrolisao je listinge svojih devojaka: Za ovu “grešku” plaćale su 150 evra kazne

Šabački makro kontrolisao je listinge svojih devojaka: Za ovu “grešku” plaćale su 150 evra kazne


Mihailo Maksimović, šabački makro koji je uhapšen zbog sumnje da je u Beogradu organizovao lanac elitne prostitucije imao je vrlo stroga pravila prema devojkama koje su radile za njega.

“Maksimović je vodio sve razgovore sa klijentima. Tu je bilo stalnih mušterija, ali se svakog dana pojavljivao i neko novi. Maksimović je strogo vodio računa da svako viđanje sa njegovim devojkama bude organizovano samo preko njega. Svaki kontakt bez njega, značio bi gubiatk provizije. Zato je devojkama strogo bilo zabranjeno da brojeve svojih telefona daju bilo kojoj mušteriji. Naravno da je bilo stalnih mušterija koji su pokušavali da “zaobiđu” Maksimovića, kao i devojaka koje su pokušavale da budu malo samostalnije. Da bi to sprečio, sve devojke su morale da Maksimoviću svakog meseca daju telefonske račune, uz obavezan listing svojih poziva. Ukoliko na listinzima pronađe poziv mušterije, devojke su za kaznu morale da mu plate 150 evra”, kaže za “Ekspres” izvor uključen u istragu protiv Maksimovića.
Maksimović je uhapšen krajem februara, a policija je zatim privela i njegovog brata Dušana Milenkovića, kao i dve devojke koje su odlučile da svedoče protiv Maksimovića.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar