SASLUŠAN BADŽIN SIN: “Sve mi je namešteno zbog oca”

SASLUŠAN BADŽIN SIN: “Sve mi je namešteno zbog oca”

Foto: Printscreen/MUP


Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odneo nakit vredan oko 80.000 evra, saznaje Tanjug. Alo.

Naime, Stojčić je postupajućem tužiocu Nenadu Stefanoviću ispričao da mu je “sve namestila policija zbog oca” i da su mu dokazi podmetnuti.

Međutim tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega kojom ga za krivično delo teška krađa i nakon saslušanja je predložilo sudu da Stojčiću odredi pritvor.

O predlogu za pritvor odlučiće sudija za prethodni postupak u toku dana.
Stojčić mlađi je uhapšen juče zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je Vojislav Stojčić izvršio pljačke na desetine elitnih objekata što će biti provereno u toku istrage.Pljačka porodične kuće Saše Popovića na Bežanisjkoj kosi izvedena je početkom marta ove godine, kada iz sefa ukraden vredan nakit i legalan pištolj.

Vojislav Stojičić (38) hapšen je i ranije i osuđivan zbog pljački.
On je bio osuđen na zatvorsku kaznu od 18 meseci zatvora zbog pokušaja pljačke vile na Dedinju u decembru 2010. godine.

Njegov otac Radovan Stojčić Badža ubijen je u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu „Mama mia“. U to vreme je bio vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar