SASLUŠAN DIREKTOR “GRANDA”: Saša Popović tvrdi da ukradeni satovi vrede 145.000 evra, tužilaštvo traži dokaz

SASLUŠAN DIREKTOR “GRANDA”: Saša Popović tvrdi da ukradeni satovi vrede 145.000 evra, tužilaštvo traži dokaz

Foto: Printscreen/MUP


Vlasnik Grand produkcije Sašša Popović i njegova supruga Suzana svedočili su danas u Trećem osnovnom tužžilašštvu u Beogradu u okviru istrage protiv Vojislava Stojčića, osumnjičenog da je u martu ove godine opljačkao njihovu porodičnu kuću.

Sašša i Suzana Popović ispitani su u svojstvu svedoka – ošštećenih, pošto se sumnja da je Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badžže, iz njihove kuće odneo nakit i satove vredne oko 100.000 evra, s oružžanim listom na ime Suzane Popović.

S obzirom da je Popović tvrdio na saslušanju da njegovi satovi vrede 145.000 evra, Tužilaštvo mu je dalo rok od 15 dana da dostavi specifikaciju satova koji su ukradeni, kako bi se eventualno obavilo komisiono veštačenje vrednosti, saznaje Tanjug.

Stojčićeva odbrana je najavila svoje nove dokazne predloge, a tužilaštvo će odlučiti o daljem toku postupka.

BADŽIN SIN U PLJAČKE IŠAO MASKIRAN KAO MUMIJA

Što se tiče saslušanja Lepe Brene i ostalih porodičnih prijatelja Popovića koji su im dolazili u kuću, tužilaštvo će tek odlučiti da li će ih pozivati da svedoče.

Stojčić je uhapšen 16. avgusta od kada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

Stojčić mlađi je na saslušanju negirao pljačku kod Popovića i tužiocu ispričao da mu je “sve namestila policija zbog oca” i da su mu dokazi podmetnuti.

Međutim, Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega kojom ga tereti za krivično delo tešška krađa, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

NE PROPUSTITE I:

NEREŠENI ZLOČINI: Ubistvo RADOVANA STOJČIĆA BADŽE- Između terorizma, šverca cigareta i osvete

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar