SILOVATELJ POVRATNIK: Manijak koji je silovao majku svog cimera iz zatvora već robijao zbog seksualnog zlostavljanja

SILOVATELJ POVRATNIK: Manijak koji je silovao majku svog cimera iz zatvora već robijao zbog seksualnog zlostavljanja

Foto: Oksana Toskić


Miroslav P. (49) iz Beograda, koji je pre nekoliko dana silovao majku svog cimera iz zatvora, višestruki je povratnik i više puta je robijao upravo zbog seksualnog zlostavljanja.

Podsetimo, Miroslav P. je uhapšen zbog sumnje da je silovao S. Đ. (58) iz Ripnja, preteći joj ubistvom, a potom je zaprosio.

Inače, žrtva je majka njegovog cimera iz požarevačkog zatvora Zabela, koja ga je nekoliko dana pre toga pustila u dom, misleći da pomaže prijatelju svog deteta.

Kako piše Blic, napasnika je kod S. Đ. poslao upravo njen sin, da od nje uzme novac i donese mu u zatvor. Sin je majci najavio da će njegov cimer iz ćelije doći kod nje i da mu slobodno da novac, jer je on njegova “osoba od poverenja”.

Nakon nekoliko dana boravka u stanu S. Đ., Miroslav P. je odlazio i vraćao se uz izgovor da nema gde da živi. Žena ga je puštala u dom, a onda je ujutru nakon što su popili kafu, napasnik nasrnuo na nju.

Kako je ispričala policiji, Miroslav P. ju je silovao gotovo 20 minuta i pretio joj da će je ubiti. Da situacija bude još bizarnija, kada je završio rekao je ženi da on sada ide, ali da će se vratiti i da mu do uveče odgovori da li želi da se uda za njega!

S. Đ. je nakon toga pobegla kod komšije, odakle je zvala policiju i prijavila ga. Napasnik je ubrzo uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

U narednim danima zakazano je saslušanje oštećene i svedoka, a verovatno će se naložiti i neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o eventualnom podizanju optužnice.

Prvi put uhapšen 2000. godine

Miroslav P. je već hapšen zbog silovanja. Naime, on i njegov rođeni brat uhapšeni su početkom oktobra 2000. zbog sumnje da su silovali tada 20-godišnju devojku.

Oni su devojku na prevaru uvukli u automobil na kojem je bila oznaka linijskog taksija. Potom su je odvezli na groblje gde su je obojica silovali, i ostavili.

Devojka je sve prijavila policiji, a dva brata su tada prvostepeno bila osuđena na po 10 godina zatvora.

Pokušao da siluje devojku u šumi

Nakon što je izašao iz zatvora, Miroslav P. je nasrnuo na devojku u Banjičkoj šumi, sredinom novembra 2014. godine. Devojka je prolazila kroz šumu kada je iz žbunja izleteo Miroslav P. i odvukao je sa sobom.

Devojka se otimala i borila sa nasilnikom i na sreću uspela da se izvuče i pobegne. Miroslav je zbog toga uhapšen i osuđen na tri i po godine zatvora.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar