SRBIN IZAZVAO HAOS U ITALIJI: Zoran ubio suprugu pa pobegao, policija blokirala grad

SRBIN IZAZVAO HAOS U ITALIJI: Zoran ubio suprugu pa pobegao, policija blokirala grad


Prava drama odvija se trenutno u italijanskom gradu Vićenci, gde je oko 11 sati po lokalnom vremenu muškarac poreklom iz Srbiju ubio suprugu na ulici, a onda pobegao i sakrio se. Karabinjeri su trenutno na ulicama i pretražiju blokiran deo grada.

Ubistvo se dogodilo jutro nedaleko od industrijske zone. Prema prvim informacijama žena je ubijena pored ulice, nedaleko od svog automobila, u koji je najverovatnije probala da uđe kako bi pobegla.

Kako se ispostavilo, čovek koji ju je upucao je njen suprug, koji je potom pobegao. Za njem je pokrenuta potera jer se veruje da se još nalazi u okolini.

Kako pišu tamošnji mediji, radi se o paru poreklom iz Srbije. Žena je stara 33 godine, dok je ubica izvesni Zoran Luivanović (40), koji je prošlog jula osuđen na kućni pritvor zbog nasilja nad istom ženom.

Nekoliko stanovnika prijavilo je da su čuli najmanje tri pucnja. Na lice mesta je odmah stigla policija, koje blokirala kraj i krenula u potragu za muškarcem, za kojeg sumnjaju da je još u kraju i da je naoružan.

Lekarska ekipa koja je stigla nije mogla ništa da uradi, navode mediji, i ističu da povrede liče na klasičnu egzekuciju.

U industrijski deo grada stiglo je više patrola koju su postavili kontrolne punktove, ali i u okolnim zgradama.

Cela oblast je blokirana policijskim kordonima, koji ne dozvoljavaju znatiželjnim prolaznicima da priđu koji su pojuruli na lice mesta čim je objavljena vest.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar