SRBIN NASTRADAO RADEĆI NA KRUZERU: Zbog pogrešne terapije i dijagnoze lekara ostao bez ruke

SRBIN NASTRADAO RADEĆI NA KRUZERU: Zbog pogrešne terapije i dijagnoze lekara ostao bez ruke

Foto: Printscreen


Srbin koji je nastradao na kruzeru u potresnoj ispovesti otkrio je sve detalje jezive nesreće.

Ilija (30) iz Srbije, koji je ostao bez ruke nakon što mu je lekar na kruzeru prepisao pogrešnu terapiju i dalje se bori da dobije odštetu!

Naime, kao bomba je odjeknula vest u američkim medijima da će Srbin dobiti odštetu od skoro 5 miliona dolara jer je zbog pogrešne dijagnoze i terapije lekara ostao bez jedne ruke dok je radio kao konobar na kruzeru koji je plovio duž istočne obale SAD.

Međutim, Ilija u ekskluzivnoj ispovesti za “alo.rs” otkriva pravu istinu i kaže nam da neće dobiti milione kao što pišu američki mediji. Naprotiv, kaže da sudski proces još nije gotov i da se bori da naplati odštetu koja mu sleduje nakon što je tuđom krivicom i zbog tuđeg neznanja postao invalid.

– Video sam da se pojavila vest na internetu, ali je istina malo drugačija. Kao prvo dobijaću neku vrstu invalidske penzije, odnosno odštete kroz rate, u periodu od otprilike 30 godina i ukupna suma neće biti veća od 1,5 miliona dolara. Ruka mi nije amputirana istog dana, već nakon dve nedelje, jer su se lekari borili da mi spasu ruku, ali nisu uspeli. Ne znam šta ću dalje, imam bioničku protezu od lakta na dole, pa ću morati nazad u Ameriku na lečenje, a i proces još nije gotov, u toku je arbitraža – navodi Ilija.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar