STEFANOVIĆ: Uhapšeno osumnjičeni za otmicu dede Jelene Đoković

STEFANOVIĆ: Uhapšeno osumnjičeni za otmicu dede Jelene Đoković

Foto: Marko Đoković


Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je valjevska policija uhapsila Branislav M. osumnjičenog za otmicu dede Jelene Đoković, supruge srpskog tenisera Novaka Djokovića.Stefanović je na konferenciji za novinare u Palati “Srbija” rekao da se uhapšeni sumnjiči za pokušaj iznude dva miliona evra od dede Jelene Djoković, koja se desila pre nekoliko dana u Ljigu.

Ministar je rekao i da je po procenama policije to bio zločin “nižeg nivoa organizacije”, kao i da znaju identitet pomagača koji je u bekstvu.

Govoreći o rezultatima rada MUP-a u prethodnih 30 dana on je kazao da je bila “pojačana prevencija teških krivičnih dela”, što je dovelo do umanjenja opšte stope kriminala za oko 19 odsto i da nije izvršeno nijedno ubistvo kao posledica obračuna kriminalnih grupa.

“Kontrolom svih bezbednosno interesantnih lica i objekata na teritoriji Srbije, kao i povećanim prisustvom policije na terenu umanjena je stopa kriminala, uključujući nasilna dela, kradje automobila i ostalih delikata”, kazao je Stefanović.

NE PROPUSTITE:

POTPUNI ŠOK: Novak i Jelena se oglasili nakon otmice dede Milosava

PRONAĐEN VEZAN ZA BETONSKU BANDERU KOD LJIGA: Pokušana otmica dede Jelene Đoković?!

DEDA JELENE ĐOKOVIĆ: Upali su mi u kuću maskirani razbojnici uzeli mi 26.000 dinara i mobilni, a zatim me izveli iz kuće i vezali za banderu

PORODICA JELENE ĐOKOVIĆ ZAHVALILA POLICIJI NA BRZOJ REAKCIJI: Deda Miloslav nije u stanju da daje izjave

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar