STIGLA EKIPA SA KARABURME: Borba za prevlast i holandske luke

STIGLA EKIPA SA KARABURME: Borba za prevlast i holandske luke


Pozadina pucanjeve u Amsterdamu 23. oktobra u kojoj je ubijen Goran Savić iz Niša, a ranjen Baranin Jovo Đurović mnogo je veća od mafijaškog sukoba između suprotstavljenih kotorskih klanova ili krvne osvete. U pitanju je rat za prevlast u holandskim lukama, posebno u Roterdamu – najvažniji evropske stanice na mapi prekookeanskog šverca kokaina.

Srpska policija najviše je uključena u dva najvažnije misterije ovog slučaja – krađu 100 kilograma kokina koja je prethodila pucnjavi i u transferu novca iz Srbije koji je baš tog dana izvršen na ime uhapšenog napdača. Pucnjava u Amsterdamu otkrila je i novi trag u skrivanju najtraženijeg bosa srpskog podzemlja – Filipa Koraća.

Prema saznanjima Ekspres, nekoliko dana pre pucnjave u Amsterdamu odigrao se pravi mafijaški dribl između Koraćeve ekipe sa Karaburbe i rođaka vođe kavačkog klaba Radoja Zvicera.

Šta se tačno dogodilo, kakve su zasita posledice i koje zajednički imeniteljim svim ovim događajima, opširnije pročitajte u novom broju Ekspresa koji se već nalazi u prodaji.

Ekspres184

Ekspres uvek donosi drugačiji ugao.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar