SUD U ŠIBENIKU: Torcidaši koji su tukli Srbe kod Knina vraćaju se u zatvor

SUD U ŠIBENIKU: Torcidaši koji su tukli Srbe kod Knina vraćaju se u zatvor


Sud u Šibeniku preinačio je odluku sudije prema kojoj su sedmorica torcidaša osumnjičenih za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju pušteni na slobodu i oni će biti vraćeni u istražni pritvor na još dva meseca.

Torcidaši se sumnjiče da su napali vlasnika i goste kafića u Uzdolju 21. avgusta, a krajem oktobra sud ih pustio da se brane sa slobode i odredio im mere opreza, prenosi Index.

Načelnik šibensko-kninske policije otkrio je tada da su se torcidaši tog avgusta okupili u Splitu i sa više vozila krenuli u Uzdolje zbog utakmice Crvene zvezde.

foto: Shuttesrtock

foto: Shuttesrtock

Nakon što su se parkirali u blizini ugostiteljskog objekta, jedan je izašao iz automobila i otišao u izvidnicu, a zatim ušli u ugostiteljski objekt maskirani fantomkama i napali goste, dok su vozači ostali u automobilima.

Kada su ušli u ugostiteljski objekat na nacionalnoj osnovi su verbalno vređali vlasnicu objekta i zatečene goste, uništavajući inventar palicama, a zatim su palicama napali zatečene goste u objektu, zbog čega je njih petero lakše povređeno, među kojima i jedan maloletnik

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar