“SVEŠTENIK I VEROUČITELJ ZA ŠVERC DROGE DOBILI NANOGICU, A JA…”: Farmer osuđen na 40 dana zatvora zbog korišćenja neregistrovane prikolice

“SVEŠTENIK I VEROUČITELJ ZA ŠVERC DROGE DOBILI NANOGICU, A JA…”: Farmer osuđen na 40 dana zatvora zbog korišćenja neregistrovane prikolice

Foto: YouTube screenshot


Bojan Radovanović iz kuršumlijskog sela Novo selo osuđen je na 40 dana zatvorske kazne, jer je u toku trajanja zabrane vožnje, u neregistrovanoj prikolici prevozio seno za stoku.

Kako je Radovanović kazao za agenciju Beta, zatvorsku kaznu nije uspeo da zameni za novčanu ili nanogicu, jer nije postigao nagodbu s Prekršajnim sudom.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Radovanović, koji živi u planinskom selu kod Kuršumlije u kojem ima svoju farme svinja i krava, bio je nakon presude prinuđen da ugasi farme, a majku, koja je gotovo nepokretna i obolela, moraće da smesti u Dom za stare.

On je dodao da je u više navrata kažnjavan zbog vožnje neregistrovane prikolice po vrletima Radan planine i naveo da neregistrovanu prikolicu, zbog koje je osuđen, koristi na nepristupačnim terenima jer je mala i laka, dok mu druga prikolica, koja je registrovana, služi za dobre terene.

“Svi u planinskim selima imaju takve lagane i lake neregistrovane prikolice za loše terene”, istakao je on i dodao da je Prekršajnom sudu nakon presude pisao žalbe, molbe i da je pokušao da se nagodi, ali da ništa nije delovalo, pa će 23. maja morati u zatvor u Prokuplju.

On je rekao da mu je majka gotovo nepokretna i da je obolela, i da neće imati ko da se stara o njoj i da čuva stoku dok on služi zatvorsku kaznu.

“Veoma sam razočaran u državu i sistem. Sveštenik Milan Jordović i veroučitelj Zoran Marinković, koji su švercovali drogu, dobili su nanogice, a ja, koji sam vozio travu za krave da bi svako jutro isporučivao mlekarama 150 litara mleka, moram u zatvor”, istakao je Radovanović.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar