TAJNA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Uhapšeni se dovode u vezu sa škaljarskim klanom

TAJNA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Uhapšeni se dovode u vezu sa škaljarskim klanom


Crnogorska policija u tajnoj akciji uhapsila je šest osoba zbog osnovane sumnje da su deo kriminalne organizacije, koja je planirala najteža krivična dela, piše danas “Pobjeda”.

Akcija je, kako se navodi, izvedena juče, a uhapšene su osobe bliske Podgoričaninu Miliću Minji Šakoviću, koji se dovodi u sumnju sa takozvanim škaljarskim klanom.

Pozivajući se na svoja saznanja, “Pobjeda” piše da su uhapšeni bili u intenzivnom kontaktu sa Jankom Vukadinovićem, pritvorenikom u ZIKS -u, koji se tereti da je deo kriminalne organizacije koja stoji iza ubistva Miloša Šakovića (32) u podgoričkom lokalu Forum 31. marta, kada je slučajno stradao Radivoje Jovanović (41).

Tokom pretresa stanova osumnjičenih pronađena je veća količina oružja, eksplozivnih naprava, a zaplenjeni su i još neki predmeti koje istražitelji proveravaju.

Radi se o silikonskim maskama, karticama, telefonima.

 Uporedo sa ovom akcijom, specijalni policijski tim posetio je i ZIKS, odakle su oduzeli telefon pritvoreniku Janku Vukadinoviću.

Veštačenjem telefona je utvrđeno da je bio u kontaktu sa svim uhapšenima.

Povodom privođenja ove grupe, tužilaštvo se nije oglašavalo, pa nije poznato koja krivična dela im se stavljaju na teret.

Njima je određeno zadržavanje do 72 sata, nakon čega će biti privedeni sudiji za istragu koji će se izasniti o pritvoru.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar