TAJNA OTKRIVENA TEK POSLE HAPŠENJA: Zlostavljao ćerkicu, silovao i majku

TAJNA OTKRIVENA TEK POSLE HAPŠENJA: Zlostavljao ćerkicu, silovao i majku

Shutterstrock


Živica C. (42) iz Melenaca kod Zrenjanina uhapšen je nakon što je njegova nevenčana supruga Z. R. (29) prijavila policiji da je seksualno uznemiravao njihovu ćerku (3) i njenu ćerku (6) iz prvog braka. Žena tvrdi i da je seksualno uznemiravanje dece trajalo nekoliko meseci, da veruje da je Živica čak i silovao decu, kao i da je nju tukao i pretio joj smrću.

Iako su skoro svi Melenčani ubeđeni da se radi o lažnim optužbama, sumnju da su se u njihovoj kući ipak dešavale gnusne stvari potkrepile su izjave majke osumnjičenog Živice, kao i saslušanje starije devojčice. Živičina majka poverovala je u snajinu priču jer je, kako je tek sada otkrila, i nju silovao sin i to pre 25 godina. O tome je ćutala sve do sada. A kako tvrdi, progovorila je jer je uplašena za sudbinu svoje unuke, kao i devojčice koju je njena snaja dovela u njihovu kuću.

Upravo je iskaz ove devojčice najveći dokaz u istrazi slučaja.

“Majka devojčica je došla u policiju i prijavila supruga za seksualno uznemiravanje dece. Tvrdila je da je videla supruga da mlađu devojčicu  dodiruje po genitalijama. On se tada, zatečen, branio da je ćerku, posle kupanja, brisao peškirom, ali je Z. R. zatim razgovarala i sa starijom ćerkom koja je polako počela da se otvara. Priča koju je zatim ispričala majci, ali i stručnjacima iz Centra za socijalni rad angažovanim u istrazi svima je sledila krv u žilama”, kaže za “Ekspres” izvor uključen u istragu.

nasilje nad zenama

Šestogodišnja devojčica izjavila je da ju je očuh dodirivao po polnom organu, da je osećala bol, kao i da je zbog toga plakala i vrištala.
Živica je devojčicu zlostavljao samo kad njena majka nije bila kod kuće. Ona nije umela tačno da navede koliko se puta dešavalo zlostavljanje, ali je rekla rečenicu zbog koje su svi uključeni u istragu zanemeli:

“Rekao mi je da polomim ikonu na zidu, da uzmem nož i ubijem svoju sestru”, rekla je šestogodišnja devojčica.

Ona je rekla i da je u trenucima kada majka nije bila kod kuće očuh Živica vadio polni organ pred njom i mlađom sestrom i dodirivao se.

Povezane vesti – “Mesar” skrivao odsečene glave

Zrenjaninska policija je odmah po prijavi Z. R. o celom slučaju obavestila Centar za socijalni rad.

“Živica u momentu prijave nije bio kod kuće. Za njim se odmah krenulo u potragu i on je uhapšen u Beogradu. Obe devojčice su odmah prebačene u bolnicu, gde je utvrđeno da nemaju povrede. Za to vreme započete su provere prijave. Sve komšije i poznanici ove porodice sa kojima je policija razgovarala tvrdili su da je Živica dobar čovek i da su optužbe protiv njega lažne. Svi su rekli da njegova supruga voli da “švrlja”, da se Živica, koji je vredno radio da prehrani porodicu, zbog toga ljutio na nju, da je zbog toga verovatno i izbila svađa i da ga je supruga lažno prijavila kako bi mu napakostila.

U celoj toj proveri jedina koja je poverovala snaji je njena svekrva, Živičina majka. Ona je najpre ćutala, a zatim je u momentu kada su u kuću došli i zaposleni iz Centra za socijani rad rekla:

“Ja nisam videla ništa sumnjivo, ali verujem da je moj Živica to uradio. Kada je bio mladić, pre 25 godina, silovao je i mene”.

Posle priznanja ove decenijama skrivane tajne, i Živičina majka je sa snajom i devojčicama, zbog visokog rizika za njihovu bezbednost, sklonjena u sigurnu kuću.

Osumnjičenom Živici je posle hapšenja određeno zadržavanje. On se za sada sumnjiči za nasilje u porodici i polno uznemrivanje.

 

Šok za šokom

Meštani Melenaca su u potpunom šoku nakon što se po selu pročulo šta se dešavalo u kući Živice C.

“Mi smo u šoku još od 4. jula kada je nestao mladić iz našeg sela Miroslav Armački, koga još nema. Samo nam je sad falilo i ovo”, pričaju meštani.

Miroslav Armački poslednji put je viđen na moto-skupu na Babatovu 4. jula, od kada mu se gubi svaki trag. Uprkos intenzivnoj potrazi policije, porodice i svih meštana, do sada nema nijednog traga koji bi razjasnio mladićev nestanak.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar