TEŽAK UDES KOD PROKUPLJA: Autobus sleteo sa puta i prevrnuo se, ima povređenih

TEŽAK UDES KOD PROKUPLJA: Autobus sleteo sa puta i prevrnuo se, ima povređenih

Foto: Marko Đoković


U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 5 časova u blizini sela Pločnik, teže i lakše povrede zadobilo je devetoro putnika koji su se nalazili u autobusu albanskog prevoznika koji je saobraćao iz pravca Niša ka Kosovu i Metohiji.

Kako Alo saznaje, iz za sada neutvrđenih razloga vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, a očevidci kažu da je prava sreća da niko nije nastradao.

Odmah po pozivu intervenisale su dve ekipe Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja i jedna iz Kuršumlije i nakon ukazane prve pomoći na licu mesta, povređeni su transportovani na Odeljenje urgentne medicine bolnice “dr Aleksa Savić” u Prokuplju gde je u toku dijagnostika težine povreda.

Prema nezvaničnim informacijama, sa teškim povredama su primljene tri osobe dok su kod ostalih konstatovane lakše telesne povrede.

Policija je obavila uviđaj koji će dati odgovor kako je došlo do ove nezgode, ali je pretpostavka da je uzrok neprilagođena brzina stanju puta i uslovima saobraćaja a s obzirom da se nezgoda dogodila u ranim jutarnjim satima ne isključuje se mogućnost ni da je šofer zaspao za volanom.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar