TRAGEDIJA KOD SOPOĆANA: Poginuo mladić u saobraćajnoj nesreći

TRAGEDIJA KOD SOPOĆANA: Poginuo mladić u saobraćajnoj nesreći


Srednjoškolac Filip Ć. nastradao je u nedelju ujutru u saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini manastira Sopoćani kraj Novog Pazara, u kojem je sa društvom bio na jutarnjoj liturgiji. Alo. 

Prema nezvaničnim informacijama, Filip Ć. i još troje drugara se sa molitve vraćao automobilom “Tojota RAV4” koji je nedaleko od srednjovekovne svetinje sleteo sa puta nakon čega je udario u drvo i nekoliko puta se prevrnuo.

Nesrećni mladić je preminuo na licu mesta, dok su vozač i preostali putnici prošli sa lakšim povredama i posle ukazane pomoći u novopazarskoj bolnici su pušteni kući.

Policija je izvršila uviđaj, a nakon istrage će biti poznato ko je upravljao vozilom i kako je došlo do nesreće.

U domu mladića i njegovih rođaka juče je vladao muk. Njegova pogibija šokirala je prijatelje i školske drugare koji su sa nestrpljenjem čekali prvi dan školske godine i predstojeću matursku ekskurziju.

– Bio je omiljen u društvu, drugarčina. Bio je sjajan učenik, uključen u razne aktivnosti, volontirao je u Crvenom krstu, bio aktivan u Kancelariji za mlade, učestvovao na raznim takmičenjima znanja, u kvizovima, a ovog proleća je bio deo tima novopazarske Gimnazije koji je osvojio prvo mesto na republičkom takmičenju u preduzetništvu. On je bio budućnost ovog grada – sa nevericom pričaju njegovi prijatelji.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar